ВМРО – БНД, гр. Шумен, се включва в  на партията за

...
ВМРО – БНД, гр. Шумен, се включва в  на партията за
Коментари Харесай

ВМРО – Шумен в подкрепа на бежанците от войната в Украйна

ВМРО – Разузнавателна служба на ФРГ, гр. Шумен, се включва в  на партията за подкрепяне на бежанците от войната в Украйна.

Военните дейности провокираха филантропична злополука, а броят на напусналите украинската територия към този момент наближава 600 000 души, главно дами и деца. Разширяването на обсега на военните интервенции на съветската войска засегна и селищата в Бесарабия, Таврия, Одеска и Харковска области, обитаеми с етнически българи, а побратименият с Шумен град Херсон към този момент се намира под контрола на съветската войска. Много от нашите сънародници се насочат към България, търсейки леговище и поддръжка.

Вътрешна македонска революционна организация е подготвена да помогне на своите сестри и братя, а също по този начин и на всички, бягащи от ужасите на войната, декларират от структурата в Шумен.

Призоваваме всички шуменци, които изпитват емпатия към страданията, провокирани от войната, да се включат с дарения на пакетирани храни, хигиенични артикули, нови облекла и спални комплекти. Те ще бъдат предоставени на нуждаещите се в Шумен и в близките градове. Готови сме да предоставим и всякаква друга помощ и логистична поддръжка на бежанците. Членовете на Организацията направиха към този момент своите дарения и ще продължат да оказват помощ, всеки съгласно своите благоприятни условия.

Телефон за контакти: 0896 213 739.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР